Bővebben: Karácsonyi csodaAdvent mind a négy hetében gyerekek és felnőttek egyaránt részt vettek az adventi gyertyagyújtásban, melyet szeretnénk, hogy hagyománnyá váljon iskolánkban.

  Bővebben: Karácsonyi csoda

Bővebben: MikulásDecember 6-án az iskolába is ellátogatott a Mikulás (mert jók voltunk)!

  Bővebben: Mikulás

Bővebben: „ Szabad a pálya”2018. november 08-án tagintézményünk 8. osztályos tanulói is részt vettek a Miskolcon megrendezett pályaválasztási kiállításon, amelyen szinte minden középfokú iskola képviseltette magát.

  Bővebben: „ Szabad a pálya”

Bővebben: Október 23.A magyar történelem egyik jelentős eseményére emlékeztünk, ami 1956. október 23-án kezdődött. Felidézünk egy eseménysorozatot, amely annyiféle, ahány ember ahányféleképpen megélte, alig megfogható. Ez az ünnep magába sűríti mindazt, amit a magyarság kívánt, amire vágyott, amit magának követelt.

  Bővebben: Október 23.

Bővebben: HalloweenÚgy gondoljuk, a tökfaragással egy jó hangulatú estét kell teremteni, ünnepelni az őszt, azt hogy elkezdődik a télre, a karácsonyra való felkészülés időszaka. Ilyenkor a legszebb a természet, a fák felöltik őszi gúnyájukat, és annyi színben pompáznak, hogy rajzolni sem lehetne szebbet.

  Bővebben: Halloween

Bővebben: Október 6.Október 6-án tanórai keretek között zajlott a megemlékezés. Az iskola minden tanulója és dolgozója osztályszinten idézte fel történelmünk egyik legszomorúbb napját. Versekkel, történelmi tényekkel és zenével emlékezünk a múltra.

  Bővebben: Október 6.

Bővebben: Állatok napjaAz állatok napját 1931. óta ünneplik világszerte.

Hazánk a rendszerváltás után csatlakozott a kezdeményezéshez. Ez a nap Assisi Szent Ferenchez köthető, aki híressé vált állatszeretetéről, természetközeli, egyszerű életmódjáról.

  Bővebben: Állatok napja

Bővebben: TanévnyitóSzeptember 03-án tartottuk meg a tanévnyitó ünnepséget. Hagyományainkhoz hűen és még az igazán nyárias időnek köszönhetően az iskola udvara adott megfelelő helyszínt.

  Bővebben: Tanévnyitó

Bővebben: Főzőverseny HejcénMég a tanítás megkezdése előtt, de az összetartás megkezdése után a Nagy Költözési Csatát megnyerve egy jóval kellemesebb feladat várt ránk Hejcén. Csapatépítő jellegű főzőverseny.

  Bővebben: Főzőverseny Hejcén

Bővebben: Állatok világnapjaOktóber 4-én az iskolánk tanulói ismét megemlékeztek az állatok világnapjáról, egész napos programsorozaton vettek részt.

  Bővebben: Állatok világnapja

További cikkeink...
Október 6
Tanévnyító