Bővebben: Amíg a szakgimisek érettségiznek, mi kirándulunk…Az írásbeli érettségi ideje alatt rendelkezésünkre álló napokon, kirándulásokat szerveztünk az általános iskolás tanulóinknak. Első nap az Aranyosi-völgyet céloztuk meg. Reggel, az eső utáni nedvesség felszáradását várva, egy kedves, zenés mesét vetítettünk. A film végére az idő is szépen kivirult és nekivágtunk a gyalogtúrának.

  Bővebben: Amíg a szakgimisek érettségiznek, mi kirándulunk…

Bővebben: Húsvét az abaújkéri WesleybenNagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek a tavaszi ünnepkörrel kapcsolatos népszokásokkal, hagyományokkal.

  Bővebben: Húsvét az abaújkéri Wesleyben

Bővebben: 9. osztály szintvizsgájaSikeresen zárták a szintvizsgát a 9. osztályos falusi vendéglátósok.

  Bővebben: 9. osztály szintvizsgája

Bővebben: Metro – szakmai kirándulásMárcius 7-én a miskolci Metro áruházban jártunk tanulmányi kiránduláson, melyre a vendéglátást tanuló diákokat vittük el.

  Bővebben: Metro – szakmai kirándulás

Bővebben: Ünnepi megemlékezésIntézményünk általános iskolás tanulói az ünnephez méltó műsorral emlékeztek meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulójáról.

  Bővebben: Ünnepi megemlékezés

Bővebben: Farsang a Wesleyben 2017Végre eljött ez a nap is… Egy fergeteges farsangi mulatsággal elzavartuk a telet! 2017. február 24- én került megrendezésre immár sokadik alkalommal a Wesley Farsang, melyre számos kreatív műsorszám érkezett.

  Bővebben: Farsang a Wesleyben 2017

Bővebben: KorcsolyázásVégre megfelelő lett az idő arra, hogy felhúzzuk a korcsolyát és ellátogassunk a miskolci jégcsarnokba. Bizony, nem indultunk el rákészülés nélkül! Hetek óta görkorizástól zajosak a tesi órák az abaújkéri Wesley suliban. Mi így gyakoroltunk, hogy a jégen ne érjen kellemetlen meglepetés.

  Bővebben: Korcsolyázás

Bővebben: Drog prevenciós előadás az általános iskolábanAz Encsi Rendőrkapitányság jóvoltából február végén tanulóink drog prevenciós előadáson vettek részt iskolánk tornatermében, ahol a legális és illegális drogokról, azok káros hatásairól, törvényi szabályozásukról hallhattak információkat.

  Bővebben: Drog prevenciós előadás az általános iskolában

Bővebben: Karácsonyi ünnepségIskolánk diákjai nagy örömmel készültek a karácsonyi műsorra, amely A kis gyufaárus lány történetéről szólt.

  Bővebben: Karácsonyi ünnepség