Bővebben: Nyíregyháza – KirándulásGyermeknapi meglepetésként fenntartónk támogatásával tanulóinkat kirándulni vittük a Nyíregyházi Állatkertbe.

  Bővebben: Nyíregyháza – Kirándulás

Bővebben: Víz VilágnapjaMinden évben van egy nap, amikor középpontba kerül egy olyan anyag, ami számunkra olyan természetes, mint a levegővétel. Március 22-én, a Víz Világnapján iskolánkban is megemlékeztünk erről a létfontosságú, Földünkön nem minden ember számára oly könnyedén elérhető anyagról.

  Bővebben: Víz Világnapja

Bővebben: Március 15. Március 15-re minden osztály verssel és énekkel készült melyet a település hősi emlékművénél adtunk elő, majd elhelyeztük a technika órákon készített zászlókat, kokárdákat.

  Bővebben: Március 15.

Bővebben: Farsang a kastélybanAz első önálló farsangunkat február 14-én csütörtökön tartottuk.

  Bővebben: Farsang a kastélyban

Bővebben: Karácsonyi csodaAdvent mind a négy hetében gyerekek és felnőttek egyaránt részt vettek az adventi gyertyagyújtásban, melyet szeretnénk, hogy hagyománnyá váljon iskolánkban.

  Bővebben: Karácsonyi csoda

Bővebben: MikulásDecember 6-án az iskolába is ellátogatott a Mikulás (mert jók voltunk)!

  Bővebben: Mikulás

Bővebben: „ Szabad a pálya”2018. november 08-án tagintézményünk 8. osztályos tanulói is részt vettek a Miskolcon megrendezett pályaválasztási kiállításon, amelyen szinte minden középfokú iskola képviseltette magát.

  Bővebben: „ Szabad a pálya”

Bővebben: Október 23.A magyar történelem egyik jelentős eseményére emlékeztünk, ami 1956. október 23-án kezdődött. Felidézünk egy eseménysorozatot, amely annyiféle, ahány ember ahányféleképpen megélte, alig megfogható. Ez az ünnep magába sűríti mindazt, amit a magyarság kívánt, amire vágyott, amit magának követelt.

  Bővebben: Október 23.

Bővebben: HalloweenÚgy gondoljuk, a tökfaragással egy jó hangulatú estét kell teremteni, ünnepelni az őszt, azt hogy elkezdődik a télre, a karácsonyra való felkészülés időszaka. Ilyenkor a legszebb a természet, a fák felöltik őszi gúnyájukat, és annyi színben pompáznak, hogy rajzolni sem lehetne szebbet.

  Bővebben: Halloween

Bővebben: Október 6.Október 6-án tanórai keretek között zajlott a megemlékezés. Az iskola minden tanulója és dolgozója osztályszinten idézte fel történelmünk egyik legszomorúbb napját. Versekkel, történelmi tényekkel és zenével emlékezünk a múltra.

  Bővebben: Október 6.