Bővebben: Tisztelt Szülők!  Kedves Gyerekek!Tájékoztatásul közöljük, hogy az abaújkéri Wesley Iskolában a nyári szünet ideje alatt szerdai napokon 8.00 órától 12.00 óráig van ügyelet a hivatalos ügyek intézésére.

Bővebben: FociTanár – Diák összecsapást rendeztünk az abaújkéri focipályán. A barátságos mérkőzés eredménye 9:8 lett a tanároknak.

  Bővebben: Foci

Bővebben: Bocuse’d OrKovács Lázár (sztárséf) kávét szolgált fel a Wesley-s oktatóknak!!

  Bővebben: Bocuse’d Or

Bővebben: ErdőbényeErdőbényén meglátogattuk a szépséges Magitáról elnevezett háromcsillagos Magita Hotelt. Megnézhettük az éttermet, a szobákat és a wellness részt.

  Bővebben: Erdőbénye

Bővebben: Hernádcéce-GöncruszkaTanegységvezetőnk, Marci Tibor jóvoltából a tanulmányi kirándulásunk következő állomása Hernádcéce és Göncruszka volt.

  Bővebben: Hernádcéce-Göncruszka

Bővebben: TállyaA nyári gyakorlaton is folytatódnak a tanulmányi kirándulások, ahol a diákok rálátása a szakmára tovább szélesedhet. 

  Bővebben: Tállya

Bővebben: Érettségi felnőtteknekIntézményünk várja azoknak a felnőtteknek a jelentkezését, akik érettségi bizonyítványt szeretnének szerezni.

Bővebben: Ballagás és tanévzáró ünnepségünk„A szárny megnőtt, üresen áll a fészek, csak álom volt a régi jó világ.
És mint a fecske alkonyati szélnek, ma szárnyat bontott egy sereg diák.”

  Bővebben: Ballagás és tanévzáró ünnepségünk

Bővebben: BoldogkőváraljaA nyár első napján az általános iskolás wesleys gyerekek visszakalandozhattak, a középkorba. Boldogkő Várában jártunk, ahol több helyszínen színes programok várták az érdeklődőket. A program vetésforgó-szerűen, 45 perc időtartamú foglalkozásokkal került lebonyolításra.

  Bővebben: Boldogkőváralja

Bővebben: Kirándulnak a Wesley-sekIntézményünk, pályázati pénzekkel, ingyenes buszhasználattal támogatva, lehetővé teszi, hogy a nehéz körülmények között élő tanulók se maradjanak ki a kirándulások felejthetetlen élményeiből. Az iskola az egészséges életmódra nevelés fontos színtere. 

  Bővebben: Kirándulnak a Wesley-sek