Bővebben: Hosszú, vidám és izgalmas – kirándulás Szolnokon2019. május 3-án, pénteken iskolánk diákjai számára kirándulást szerveztek az ország egyik legprominensebb katonai repülőterének múzeumába, Szolnokra.

  Bővebben: Hosszú, vidám és izgalmas – kirándulás Szolnokon

Bővebben: Tanulmányi kirándulás2019.május 15-én a HON Kulturális Alapítvány jóvoltából az általános iskola felső tagozatos diákjai ellátogathattak a sárospataki várba, a boldogkőváraljai várba és a vizsolyi bibliához.

  Bővebben: Tanulmányi kirándulás

Bővebben: Költészet napi szavalóversenyIskolánk a magyar költészet napja alkalmából április 12-én szavalóversenyt rendezett, ahol az abaújkéri és az abaújszántói Ilosvai Selymes Péter Általános Iskola diákjai mérték össze tehetségüket.

  Bővebben: Költészet napi szavalóverseny

Bővebben: Iskolánk „kis diákjai” részt vettek a „dm - Mosolygó fogacskák” pályázaton. A fogkefék titkos életét kellett ötletes fotókon keresztül bemutatni.

  Bővebben: "Mosolygó fogacskák" pályázat

Bővebben: Március 15.Rendhagyó megemlékezést tartottunk március 15-én, ahol női szempontból mutattuk be a forradalmi időszakot.

  Bővebben: Március 15.

Bővebben: Gyere és szavazz!Iskolánk benevezett "A mosolygó fogacskák" pályázatra. Gyere és szavazz a mi iskolánkra! Ha nyerünk elmehetünk a Minipolisz gyerekvárosba!

  Bővebben: Gyere és szavazz!

Bővebben: KarácsonyKarácsonyi ünnepséget tartottunk 2018. december 21.-én. Az év utolsó tanítási napjának méltó lezárása volt.

  Bővebben: Karácsony

Bővebben: Mikulás LakDecember 05.-én az iskolánk alsó tagozatos tanulói és pedagógusai ellátogattak Szikszóra a Mikuláslakba, ahol találkoztak a Mikulással és az Ő segédjeivel.

  Bővebben: Mikulás Lak

Bővebben: Mozdulj WesleyIskolánk idén is megrendezte a Wesley intézmények közötti sportnapot, ahol Gulács, Gyüre, Márokpapi, Gemzse és Abaújkér mérte össze ügyességét a következő területeken: asztalitenisz, büntetődobás, Wesley kondi, kötélhúzás, dekázás, futball.

  Bővebben: Mozdulj Wesley

Bővebben: Pályaválasztási kiállításIskolánk részt vett a 2018.11.07 és 08-án megrendezett pályaválasztási kiállításon, a miskolci Generáli Arénában. Bemutattuk az ide látogató diákoknak az iskolánkban oktatott szakmákat. Nagy hangsúlyt fektettünk az induló kadétprogramra, ami iránt nagy volt az érdeklődés.

  Bővebben: Pályaválasztási kiállítás