b_240_180_16777215_0_0_images_2021-22-tanev-cikk_324-felhivas.jpgA Gyerekparadicsom Alapítvány és a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kara az önkéntesség bármely területével foglalkozó tudományos előadások megtartására várja oktatók és kutatók jelentkezését. Továbbá várjuk hallgatók jelentkezését TDK és/vagy szakdolgozati kutatási eredményeiket bemutató előadásokkal. Az előadásokat online közvetítjük. Budapesti helyszínen lesz lehetőség személyes együttlétre, az előadásokat onnan is közvetítjük.

 A konferenciára szekcióelőadással lehet jelentkezni, amelynek időtartama 15 perc. Az előadás befogadásának feltétele egy legfeljebb 1000 leütésnyi hosszúságú absztrakt beküldése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, legkésőbb 2022. szeptember 30-ig.

A konferenciára meghívandó előadásokat tudományos bizottság választja ki. A befogadásról vagy elutasításról a jelentkezők október 15-ig kapnak visszajelzést.

A szekciók kialakítása az absztraktok elfogadása után történik.

Külön projektként – nem konferenciakötetként – tanulmánykötetet adunk ki 2022 decemberében, nyomtatott és elektronikus formában, melyben a konferencia előadóinak publikálási lehetőséget biztosítunk. A tanulmányok leadásának határideje: 2022. november 15.

Az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 egyik kezdeményezője, a Gyerekparadicsom Alapítvány és a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kara, 2021. november 25-én rendezte meg az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 Tudományos Konferenciáját. Annak a konferenciának a sikere alapján hirdetjük meg a 2022. évi konferenciát.

Az ÖMÉ2021 során megkezdett tevékenységek folytatását a Miniszterelnökség támogatja.

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.